preskoči na sadržaj
Kuhar

Kuhari pripremaju sve vrste hladnih i toplih jela i slastica. U okviru prigotavljanja jela naručuju sirovine, namirnice i poluproizvode, primaju naručenu robu, skladište je i čuvaju od kvarenja, ustrojavaju rad kuhinje, sudjeluju u svim dijelovima tehnološkog postupka prigotavljanja jela. Uz kuharske vještine moraju posjedovati spremnost u primjeni standarda u obrocima, primjeni zdrave, dijetalne i makrobiotske prehrane i razvoj prije svega hrvatske nacionalne kuhinje, kao i kuhinje drugih zemalja. Mogu se zaposliti u ugostiteljstvu svih vrsta kategorija i prehrambenoj industriji, a mogu voditi i obiteljski posao. Obrazovanje za ovo zanimanje traje tri godine.

NASTAVNI PROGRAM ZA PROGRAM KUHAR

 

 

 

Tražilica



e-Dnevnik


Vremenska prognoza

 

Kalendar
« Studeni 2017 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
Prikazani događaji


Korisni linkovi




preskoči na navigaciju