preskoči na sadržaj
Konobar

Konobari rade u djelatnostima ugostiteljsko-turističkog gospodarstva. Obavljaju pripremne radove, održavaju sredstva, uređaje i inventar ugostiteljskog posluživanja, postavljaju stolove, poslužuju sve vrste jela prema sustavima koji su uobičajeni kod nas i u svijetu, služe se ustaljenim evidencijama i dokumentacijom za ponudu jela i pića. Prihvaćaju goste, primaju narudžbu, poslužuju ga, naplaćuju uslugu i ispraćaju. Konobar se može zaposliti u ugostiteljstvu svih kategorija, a može voditi i obiteljski posao. Obrazovanje za ovo zanimanje traje tri godine.

NASTAVNI PROGRAM ZA PROGRAM KONOBAR

Tražilica



e-Dnevnik


Vremenska prognoza

 

Kalendar
« Studeni 2017 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
Prikazani događaji


Korisni linkovi




preskoči na navigaciju